foto_large_02

Over fiberpoint

Fiberpoint houdt zich bezig met vraagbundeling in samenwerking met de lokale overheid en haar inwoners. Vraagbundeling is een beproefd middel gebleken om de aanleg van hoogwaardige breedbandinfrastructuren te kunnen realiseren. Fiberpoint houdt zich intensief bezig met het ontwikkelen van nieuwe gebieden. Het succes ligt geworteld in het feit dat wij een onafhankelijke initiatiefgroep zijn die samen met u op een interactieve wijze een minimaal benodigd aantal inschrijvingen te behalen om aanleg mogelijk te maken. Fiberpoint is in staat om bij minimaal 40 procent inschrijvingen op het totaal van de huishoudens investeerders bereid te vinden te investeren in glasvezel infrastructuren omdat door uw inschrijving het financiële risico beheersbaar blijft. Dit betekent dat glasvezelnetwerken alleen worden aangelegd als er voldoende animo bestaat onder de bewoners in de straten van de stad. Concreet houdt dit in dat er sprake moet zijn van een minimale deelname van 40 procent binnen het potentiële gebied. Deelname houdt in dat er sprake moet zijn van geldige contracten van minimaal 1 jaar op één van de diensten die over het glasvezelnetwerk worden geleverd door de of één van de service providers die op het netwerk actief is of zijn.

Wij werken dus graag samen met u en de gemeente aan de voorkant om de realisatie vervolgens mogelijk te kunnen maken. Fiberpoint trekt dus samen met de gemeente en haar inwoners op om een gebied te ontwikkelen middels het enthousiasme van haar bewoners om de uitrol van een glasvezelnetwerk mogelijk te maken. Met breedband ontstaan nieuwe mogelijkheden voor innovatieve ICT-dienstverleningsconcepten en samenwerkingsvormen. Bovendien zijn aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren. Uw hulp is daarom hard nodig, want voor u als inwoner zijn we samen met bewoners en gemeente dit initiatief gestart. Verwezenlijken van een glasvezelnetwerk kan alleen met uw interesse en medewerking. Meldt U aan via de tab inschrijven, dan bent u samen met uw mede inwoners voorbereid op te toekomst.

Wilt u het initiatief nemen om een aansluiting op glasvezel te krijgen? Dan staat deze website voor u ter beschikking! Wacht niet op glasvezel, meldt U aan.

 

knop_directaanmelden            meerinformatie

fiberpoint.nl

Initiatiefgroep fiberpoint

nederlandFiberpoint is momenteel in tal van plaatsen in Nederland actief. Staat uw stad of plaats nog niet in ons overzicht en wilt u binnenkort overstappen naar glasvezel laat het ons weten via, info@fiberpoint.nl


Vergelijk de kosten: kies hieronder het abonnement dat u momenteel heeft, onderaan verschijnt het totaalbedrag. Als uw abonnement er niet bij staat kiest u de laatste optie waar u zelf een bedrag kunt invullen en klik op 'bereken'.

InternetTelefonieTelevisieAlles in eenTotaal € 0,00

Wilt u weten wat u bij fiberpoint betaalt?
Klik hier voor meer informatie.