foto_large_02

 

Overstappen

Als uw woning aangesloten is op het glasvezelnetwerk kunt u naar de nieuwe diensten leverancier overstappen. Onderstaand vindt u per dienst en een paar tips hoe u uw huidige abonnement het eenvoudigst kunt opzeggen, u wilt immers niet dubbel betalen. De tips zijn gebaseerd op de meest voorkomende contracten, om er zeker van te zijn dat u uw diensten op de juiste manier opzegt, adviseren wij u de voorwaarden van uw huidige contract te controleren.

Internet
U dient uw huidige internetabonnement zelf op te zeggen. Houdt u er rekening mee dat de meeste internetabonnementen een contractduur hebben van een jaar en dat u uiterlijk één maand voor dat het contract afloopt dient op te zeggen.

Telefoon
Als u uw huidige telefoonnummer wilt behouden, dient u bij de nieuwe diensten leverancier nummerbehoud aan te vragen. Belangrijk is verder dat u wacht met opzeggen totdat u bevestiging heeft dat uw nummer is overgegaan naar de nieuwe diensten leverancier. Nummerbehoud vraagt u aan door dit bij uw nieuwe diensten leverancier kenbaar te maken door middel van een standaard formulier. Binnen enkele weken nadat de nieuwe diensten leverancier het formulier heeft ontvangen, meldt uw oude telefoonaanbieder u op welke datum uw telefoonnummer wordt omgezet. Vanaf die datum kunt u met uw telefoonnummer bellen via de nieuwe diensten leverancier. Bij de meeste providers eindigt dan ook direct het abonnement, bij sommige providers dient u het telefonieabonnement alsnog op te zeggen. Controleert u dit goed!
Het is ook mogelijk uw huidige nimmer NIET mee te nemen naar de nieuwe service provider, maar gebruik te maken van een nieuw telefoonnummer dat u van hen krijgt. U dient dan wel zelf uw huidige abonnement op te zeggen. Bij KPN kan dit telefonisch via 0900 0244 (€0,10 per minuut).

Radio en Televisie
Uw radio- en televisieabonnement moet u zelf opzeggen bij uw kabelleverancier. Bij Ziggo moet dit schriftelijk, bij UPC kan dit telefonisch via 0900 - 1580 (10 cent per minuut).

Bereikbaarheid UPC:
Werkdagen: 08:00 uur - 21:00 uur.
Zaterdag: 10:00 uur - 18.00 uur

fiberpoint.nl

Initiatiefgroep fiberpoint

nederlandFiberpoint is momenteel in tal van plaatsen in Nederland actief. Staat uw stad of plaats nog niet in ons overzicht en wilt u binnenkort overstappen naar glasvezel laat het ons weten via, info@fiberpoint.nl