foto_large_05

Meerwaarde

Alle woningen kunnen uiteindelijk op een glasvezelnetwerk worden aangesloten, de vraag is alleen hoe lang wilt u er op wachten? Door de aanleg van een glasvezelnetwerk bent u voorbereid op alle nieuwe toepassingen op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en telewerken. Hier kunt u dan ook gelijk gebruik van maken. Het glasvezelnetwerk biedt zo een basis voor nieuwe wijkactiviteiten. Daarnaast maakt de snelle glasvezelverbinding uw woning aantrekkelijk voor mensen van alle leeftijden. Voor jongeren kan het internet nooit snel genoeg zijn. Werkenden kunnen thuis inloggen op hun werkplek en dus vaker de auto laten staan. Ouderen kunnen door nieuwe toepassingen in de zorg langer in hun huis blijven wonen. Met een glasvezelaansluiting stijgt dus de verkoopwaarde van uw huis.
Een glasvezelverbinding wordt binnenshuis geplaatst, meestal is dit in de meterkast maar kan in goed overleg met de bewoner op de meest handige locatie worden aangebracht.
Helaas is glasvezel in Nederland nog lang niet overal beschikbaar, dit komt omdat de aanleg van het glasvezelnetwerk vrij kostbaar is. Daarom is van belang dat bewoners gebundeld per wijk, per stad laten zien dat men glasvezel wil. Op deze wijze wordt het mogelijk om kabelexploitanten te interesseren en enthousiasmeren, omdat het risico van de investering door uw aanmelding wordt beperkt. Het is dus van eminent belang dat u van u laat horen door u aan te melden bij www.fiberpoint.nl.

fiberpointnieuws

Meerwaarde

Nieuwe_afbeelding_5De telefoon- en kabelverbinding leveren nu prima diensten, maar zijn beperkt in capaciteit. Er zijn nu al nieuwe toepassingen zoals HD TV (scherp beeld) waarbij het niet mogelijk is met het hele gezin op meerdere TV's door het huis naar dit scherpe beeld te kijken. Glasvezel heeft een onbeperkte capaciteit. Glasvezel is dus geschikt voor de toepassingen van morgen en die in de verre toekomst. Een enkeling zal nog de kat uit de boom willen kijken. Bedenk wel dat het aanleggen van een glasvezel kabel voor de netwerkleverancier hoge kosten met zich meebrengt. Als uw buren eenmaal zijn aangesloten en u nog niet dan kan het jaren of duizenden euro's kosten voordat u de glasvezel kabel alsnog in huis heeft. Vergelijk het met een huis dat anno nu nog geen rioolaansluiting heeft. Met een glasvezel aansluiting krijgt uw huis dus meerwaarde, het is een goede investering.